Poradniki Crustowanie - upiększanie drinków

Crustowanie – upiększanie drinków

Crustowanie to nie tylko sposób na “upiększenie” drinka, ale i metoda na wkomponowanie dodatkowych smaków.

Przykłady takiej dekoracji możemy znaleźć w formie cukru przy drinku Sidecar, lub soli na rancie w klasycznej Margaricie. Ale nie są to oczywiście jedyne możliwości – zachęcamy do tworzenia własnych kombinacji!

Obserwuj nas:

Najnowsze:

Sababa – recenzja

Nie ma chyba w Polsce drugiego takiego miejsca, gdzie ulokowanych byłoby tak wiele barów, kafejek czy restauracji jak...

Cosmo bar – recenzja

Jeżeli jesteś osobą, która systematycznie odwiedza nowo powstające bary, wydaje Ci się, że jesteś koktajlowym aficionado i że znasz się na alkoholach oraz kulturze...

Pisco z Chile i jej chroniona nazwa pochodzenia

15 maja to dla Chilijczyków wielkie święto, jest to również bardzo ważna data dla wszystkich miłośników Pisco z Chile. W roku 2009 ówczesny rząd...

Scena 54 – Recenzja

Nie jestem fanem klubów. Chyba jestem już za stary, a może jeszcze za młody 😉 Tak czy siak, nie kręci mnie ten klimat – karki...